Актьорът Димитър Маринов ще открие академия за актьори с интерес към

...
Актьорът Димитър Маринов ще открие академия за актьори с интерес към
Коментари Харесай

Димитър Маринов създава академия за актьори

 Актьорът Димитър Маринов ще открие академия за артисти с интерес към кино, реклами и телевизия - Screen Acting Academy. Заниманията са в групи и ще се организират сред 25 ноември и 6 декември 2019 година, оповестиха от НДК, хазаин на плана.

" За да си добър като артист, би трябвало да си по-добър като човек ", споделя Маринов, който от години живее и работи в Америка. В началото на тази година той популяризира България на аления килим на " Оскар " -ите като част от екипа на " Зелената книга ", отличен в категорията най-хубав филм.

В академията ще могат да вземат участие всички с професионален опит, както и такива с интерес към актьорската специалност, младежи и възрастни до 35 години.

" Аз пристигам в България, с цел да споделя умения и опит, не да преподавам ", декларира Маринов. Целта му да показа опита от сцените и от екраните в Холивуд, и да насърчи младите артисти в следването на фантазиите им.

Очакванията на артиста са младите да се включват с гений и хрумвания, с цел да се родят артистични и професионални провокации.

За да насърчи и предизвика участниците, Маринов ще показа техники и похвати на холивудската школа на Бернард Хилър и на " Маринов актърс студио ", съчетани с най-ценното от американската система на образование за подготовка на артисти в киноиндустрията.

Освен многочислените си задължения като артист, в момента Димитър Маринов е част от екипа на актьорското студио на Бернард Хилър, считано за най-високо равнище в Холивуд. Бернард Хилър е гуру във филмовите среди, който персонално кани българина за основен асистент-преподавател в студиото си.

Хилър открива и приготвя някои от най-големите имена на Холивуд като Леонардо ди Каприо, Камерън Диас, Костя Ронин. Именно Бернард Хилър приготвя актьорски Лейди Гага за ролята ѝ във кино лентата " Роди се звезда ". До момента в студиото му са гостували над 45 носители и номинирани за " Оскар " артисти като Ал Пачино, Джереми Айрънс, Ванеса Редгрейв, режисьори и кино продуценти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР